20 Aralık 2012 Perşembe

Samsung Galaxy S II Android Jelly Bean Güncellemesi geliyor!


Samsung'un en cihazlarından biri şu an şüphesiz Samsung Galaxy SII ve en çok işletim sistemi güncellemesi bekleyen kullanıcı gruplarından biri. Bu uzun süreli bekleyiş yakın zamanda cevap vereceğe bekliyor. Samsung Galaxy S II için Andorid Jelly Bean'in yakın zamanda yayınlanacağı haberleri dedikodular arasında.


Android Jelly Bean güncellemesinden yararlanacak olan akıllı telefonlar listesini önceleri yayınlayan Samsung ilk olarak Galaxy Note 10.1 için güncellemeyi resmen yayınlamış ve ardından Galaxy Note ve S II için ise test aşamasındaki yazılımların haberlerini sızdırmıştı.

Galaxy S II için ele geçirilen sızıntının getirmiş olduğu yeniliklere baktığımızda ise Project Butter kapsamında yağ gibi akan pürüzsüz ve stabil arabirim, Samsung telefonlarda artık standart haline gelen Touchwiz Nature arayüz, Samsung bulut servisi, direkt arama, akıllı izleme, pop-up play, S III kaynaklı widget’lar, 2 farklı ana ekran modu(temel ve gelişmiş mod), daha fonksiyonlu bildirim ekranı ve Google’ın dijital asistan hizmeti Google Now sunulan yenilikler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder