17 Aralık 2012 Pazartesi

Samsung Galaxy S4 mü geliyor!!!



Samsung'un seri olarak piyasaya sürdüğü Galaxy S modeli Türkiye'de olduğu gibi tüm dünyada satış rekorları kırmıştı. Serinin son telefonu Galaxy S3'ün rüzgarı hâlâ sürerken Galaxy S4'ün piyasaya sürüleceği hakkında iddialar dolaşmaya başladı. Teknoloji dünyasındaki dedikodulara göre Samsung Galaxy S4 yıl başındaki CES 2013'te piyasaya tanıtılacak.

Galaxy S4 hakkındaki iddialar bu kadar da değil. Telefonun özelliklerine dair bile söylentiler şimdiden herkeste merak uyandırıyor.

Bu özelliklerin başında ekran geliyor. Akıllı telefon dünyasında inanılmaz bir ekran büyüklüğü kapışması var. Eskiden küçük telefonlar tercih edilirken akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla büyük telefonlar daha çok tercih ediliyor.Tercih sebebinin başında telefonun medya oynatıcı ve internet özelliğinin daha çok önem kazanmasından kaynaklanıyor. Galaxy S4 üzerinde 5 inçlik ekran yer alacağı iddia ediliyor. Bu adeta mini bir tablet görüntüsü vereceği anlamına geliyor. Bunun yanında inç başına 477pixele yaklaşan çözünürlükle insan gözünün algıladığı en yüksek görüntü özelliğine erişebiliyor. 2 GHz'lik işlemci ile performansta artış sağlayacak ve 13 Mp'lik kamerasıda kaliteli fotoğraf ve videolar için kullanılacak.

Şimdi özellikle androidli akıllı telefon kullanıcıları merakla 2013'ü bekliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder