16 Aralık 2012 Pazar

Yeni NOKIA LUMIA 920

NOKIA'nın yeni telefonu LUMIA 920 ile tanışın
1. Windows Phone 8 işletim sistemi
Nokia'nın işletim sistemi symbian'dan gına geldi diyenlere müjde! Nokia yeni telefonu Lumia 920'de i Windows 8 phone işletim sistemi kullanılıyor.
2. Ekranı, Kamera ve ses kalitesi ile tam bir multimedya telefonu
Lumia 920 üzerinde 4. inç'lik bir ekran mevcut. Bu ekran 768x1280px lik ekran çözünürlüğü ile şimdiye kadarki en üksek çözünürlüklü ekrana sahip. Ekranın  büyük olması medyalar,uygulamalar ve internet kullanımı için iyi olsa da tek elle kullanmak zorlaşıyor. Ekranın dokunmatiği Nokia'nın eski modellerine benzemiyor. Lumia 920'nin dokunmatik hassaslığı gayet iyi. Puremotion HD teknolojisi ile eldivenle bile kullanım imkanı veriyor.

3. 1.5 GHz'lik çift çekirdek işlemci
1.5 GHZ hızında çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisi  ve 1 GB RAM’i ile inanılmaz akıllı telefonunuz adeta küçük bir bilgisayar gibi çalışacak. Nokia Lumia 920 ile işlemlerinizi gerçekleştirirken daha az bekleyeceksiniz.
4. Nokia Lumia 920'nın en çarpıcı özelliği: Kablosuz Şarj
Yeni NOKIA Lumia'nın en çarpıcı özelliği hiç kuşkusuz kablosuz şarj! Kendine özel aparatıyla kablo gerektirmeden telefon şarj edilebiliyor. Bu şarj platformlarının çokta pahalı olmaması dikkat çekici başka bir önemli özellik. Ayrıca 2000 mAh'lık pili ile yeni Nokia Lumia 920 diğer akıllı telefonlara göre uzun süreli kullanım sağlıyor.

Yeni Nokia Lumia 920'nin Türkiye'deki satış fiyatı 1649 TL olarak bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder